Teade 20.05.2015
Slaalomi EMV esimene etapp toimub laupäeval, 23.mail Saaremaal, Nasval.
Seoses soodsa prognoosiga laupäevaks toimub võistlus ühe päevasena. Eelregistreerimine on lõppenud.

Võistluste ajakava:
Laupäev 23. mai
9:30- 10:00 Registreerimine
10:00 Kiprite koosolek
11:00 Esimene võimalik start
17:00 Viimane võimalik start
18:30 Autasustamine

 

Eelteade 15.05.2015
Juba järgmise nädala lõpus toimub 2015 aasta slaalomi EMV 1. etapp Saaremaal, Nasva rannas.

Selleks, et saaks läbi viia kõigi jaoks võimalikult hea võistlus on võistluse toimumise aeg järgmise nädala reedest pühapäevani. Esialgse plaani järgi on võistluste toimumisajaks reede, laupäev (22-23.05). Juhul kui reedeks prognoos puudub, või nädalavahetuse prognoos on hea, toimub võistlus laupäev-pühapäev (23-24.05). Kui head sõiduilma jagub ainult üheks päevaks on võimalik ka etteteatamisega ühepäevane võistlus. Sellekohane info pannakse purjelaualiidu kodulehele vähemalt 36h enne võistluste algust.

NOR http://purjelaualiit.ee//juhendid/2015/Slaalom/slalli%20NOR-1.pdf

Eelregistreerimine on lõppenud.

Sel aastal on võistlustules lisaks purjelaudadele ka veel lohe twintip klass. Tegu on Saare Maakonna lahtiste meistrivõistlustega, kus on oodatud osalema kõik sõitjad. Kite race lauad on keelatud. NOR-i leiab Saaremaalohesurf lehelt: http://saaremaalohesurf.eu/

Saarlased ootavad kõiki slaalomihuvilisi saarele!

Saarlased ootavad kõiki slaalomihuvilisi saarele!