Purjelaua slaalomi Eesti meistrivõistluste esimene etapp peeti Saaremaal, Nasval.

Suhteliselt vaikse tuule tingimustes õnnestus korraldajatel läbi viia kuus võistlusringi – kvalifikatsioon, pluss viis sõitu nii kuld- kui hõbefliidile.

IMGP0498

Timo Runge, slaalomi EMV etapi üldvõitja.

Etapi esikoha saavutas Timo Runge (Team Mahe), kohad sõitudes 3,1,1,2,2. Võitja kommentaar: “Ei tulnudki kaua oodata seda tulemust, kõigest 15 aastat!” Teise koha saavutas Erno Kaasik (Team Extreme), kohad sõitudes 1,2,2,4,3. Kolmandaks tuli John Kaju (Saaremaa Surfiklubi), kohad sõitudes 4,3,4,1,1.

Timo Runge oli esimene ka master vanusegrupis, järgnesid Erno Kaasik ja Toomas Mölder (Surfhouse). Grand masterite esikolmik oli järgmine: 1. Ivar Ots, 2. Andres Valkna ja 3. Alar Vettik. Noorte arvestuse võitis Tristen Erik Kivi (Saaremaa Surfiklubi) ja naiste parim oli Annika Valkna (Surfhouse).

Tulemused

Pildid – autor Johannes Kaju

Võistlust toetas Saaremaa Surfiklubi, Saare kohuke ja Eesti Purjelaualiit.