Poodjum

Läti MV poodjum

Purjelaua lainesõidu koondis käis Läti SurfPro-l ehk Läti lainesõidu meistrivõistlustel taset testimas ja eestikateks harjutamas. Esimese sügistormi võistlustele oli saabunud kogu baltikumi paremik, eestlastest olid stardis Kristjan Kiisk ja Ain Härmson.

7 minutilised sõidud toimusid paarides kust võitja sai järgmisse ringi. Kohustusliku elemendina oli vaja sooritada vähemalt kahel lainel kaks hüpet (front või back).

Läti meistriks ja ühtlasi ka baltikumi hetke parimaks tuli Krišjānis Tutāns (LAT) Jurģis Vītols’i (LAT) ees. Kõrge kolmanda koha saavutas Kristjan Kiisk (EST) ja neljandaks tuli Ain Härmson (EST). Võistlusel osales 11 lainelaudurit.

Tulemused.

Pildid (Teamvosa facebook), autor Miia Maarja Kuslap

SurfPro Latvian Wave Championships 2015 from Teamvosa on Vimeo.