29.mai info:

Slaalomi võistlus toimub ühepäevaselt, teisipäeval 31.mai võistluskeskusega Pirital.
LOHE klassi on lisatud twintip naiste arvestus, olete oodatud!

Osavõtutasu 30 eur, noortel 20 eur. Kohapeal regamine +5 eur.
Eelregistreerides on osavõtt pisut soodsam. Eelregamine läheb lukku esmaspäeva õhtul k 20:00.

Ajakava:
10:00 – 11:00 Registreerimine
11:15 Kiprite koosolek
12:00 Esimese sõidu hoiatussignaal
17:00 Viimase sõidu hoiatussignaal
ASAP Lõpetamine

 

25.mai eelinfo:

Slaalomi Eesti meistrivõistluste sarja avaetapp toimub tänase info põhjal teisipäeval ja kolmapäeval (31. mai – 1. juuni) Tallinnas, võistluskeskusega Pirital või Katariina kail. Kirde või idatuule tugevust nädal aega ette prognoosida on üsna võimatu, kuid tundub et mingi tuul on tulemas. Võistlusinfot (asukoht, toimumine ja võistluspäevade arv) täpsustatakse jooksvalt EPL lehel. Hetkeseisuga tuleb viimane info hiljemalt pühapäeva õhtul.

Võistlusteade (NoR)

Eelregamine

Slaalomi distsipliini formaat koondab sel aastal ühele võistlusele purjelaua tipud, harrastajad ja lohesurfarid. Kõiki arvestusi peetakse eraldi, kusjuures 2015 aasta EMV 10-nel parimal ja Papaslalli 5-l parimal seekord harrastajate fliiti asja pole. Osalemine harrastajatele on lihtsam varustuse ja liikmelisuse vabamate reeglite tõttu. Võistlusel võib osaleda iga surfar kes suudab külgtuules märgist märki sõita, kasvõi Techno 293 klassi varustusega. Samas kui harrastaja on alaliidu (EPL) liige ning omab klassimäärustele vastavat varustust saab ta osaleda ka EMV fliidis. Võistluse etapid toimuvad vastavalt tuuleprognoosile ja korraldusmeeskonna võimalustele üsna lühikese etteteatamise ajaga. Plaanis on korraldada hooajal kuni 4 etappi. Sarja koondarvestuses liidetakse kõik sõidud, mitte etapi lõpptulemused. Mahaviskamisi on sarja koondis palju, mis tähendab et ühe etapi vahele jätmine ei tohiks ka potensiaalsel tiitlivõitjal hooaja tulemust rikkuda.

NB! Homme, neljapäeval on Kullipesas kella kahest slalli treeningstart!

Erno Kaasik - 2015 slaalomi Eesti meister, foto autor Michael Petrikov

Erno Kaasik – 2015 slaalomi Eesti meister, foto autor Michael Petrikov