Kui Pärnu Jürka ütleb, et slalli peab saama, siis nii ongi !

Neljapäeva pärastlõunal hakkas autosid surfikamadega Kullipesa randa kogunema igast Eestimaa nurgast – nii Virust kui Lõunast, pealinnast rääkimata :) Ja oli ka põhjust.

DSC_0355Slallirahva tiitlivõistluste-eelsele treeningvõistlusele registreerus 14 purjelaudurit. Kui esiti tuul alles kogus oma jõudu ja oli suhteliselt puhanguline, siis viimased sõidud möödusid juba täiesti korralikes tuuleoludes. Keskmine tuulekiirus oli ca 7 m/s, puhanguti 10m/s. Maha sai märgitud 8-kujuline rada, mille ühe otsa pikkus oli ca 1,2 km ning mida sõideti 2 ringi.

Peetud sai 10 võistlussõitu. Konkurentsitult head minekut näitas Peeter Kask, kes võitis 9 sõitu. Edasi läks juba tihedaks rebimiseks, üldparemusjärjestuses edestas Toomas Kasenurm Ivo Lillepea 3 punktiga ja kohad siis vastavalt 2. ja 3.

Kohtadele 4.-7. käis väga põnev võitlus, mida näitavad ka äärmiselt võrdsed punktisummad. Tsiteerides klassikuid Pisuhännast, siis kord oli Piibeleht all ja Vestman peal, ning siis jälle vastupidi… Ilmselt teisipäevaseks tiitlivõistluseks teeb nii mõnigi mees korralikku analüüsi ja timmib setinguid :)

DSC_0352Naiste arvestuses tegi äärmiselt tubli sõidu Triin Toming, kel jäi lõpetamata vaid üks start ning tasuks üldarvestuses 9 ja naiste 1.koht. Teise koha võttis Õnnela Urb ja kolmas oli Cerly Aulik.

Kõiki võitjaid pärjati Reiumaa Motelli poolt 3-tunnise kanuusõiduõigusega. Auhinna lunastamiseks tuleb kokkuleppida vaid aeg, millal soovite koos sõbraga Reiu jõe võlusid nautima minna.

Tulemused

Video – autor Taavi Tiirik

Pildid – autor Tõnis Kask

Loodetavasti jäid kõik osalejad selle spontaanse slalli treeningvõistlusega rahule ja kohtume juba järgmisel võistlusel.

Tuuuult!

DSC_0301