Kahepäevasest Formula treeningvõistlusest võtsid osa kolme klassi võistlejad – formula, RS:X ja Techno noored. Esimesel päeval puhus väga korralik tuul, puhanguti kuni 15 sõlme, mis mõnele noorele isegi pisut liiast oli. Formulistidele õnnestus väga heades tingimustes pidada igati korralikud viis sõitu. Teisel võistluspäeval oli tuul piiripealne. Svertlauad said oma sõidud ilusti tehtud, kuid formulas pidime paar esimest sõitu katkestama. Näha oli et lahe peal siiski leidus pisut tuulisemaid kohti, mistõttu paigutasime raja kaldast natukene kaugemale. Ja et ikka korralikult sõita saaks tegime külgtuule slaalomi raja. Nii lisandus ühele “tiksumise” sõidule veel kaks “glissi” sõitu.

Kahekas sõiduga võistluse võitis Gregor Schneider, kelle põhiklassiks on täna Techno 293. Teise koha saavutas Andres Valkna ning kolmandaks tuli Riho Roomet Pung, kes igapäevaselt treenib RS:X klassis. Parim formula tüdruk oli Brigita Viilop.

Formula auhinnavõistluse parimad

Formula auhinnavõistluse parimad

Teiste klasside parimad leiab tulemustest.

 

Eelteade:
Slalli tingimuste puudumise tõttu toimub teisipäeval (2.aug) Pirital formula klassi treeningvõistlus. Kui huvilisi jagub siis jätkame võistlusega ka kolmapäeval.
Stardimaksu ei ole. Päeva esimene start on kell 14:30. Starti on oodatud nii prod, harrastajad ja noored. Tugevamad läbivad kaks ringi ja teised ühe ringi.
Eelregamist pole ja liikmelisuse või kindlustuse nõudeid samuti pole. Lihtsalt võta formula laud ja tule sõitma.

Võistlusklassid:
Formula A-liiga – osalevad prod.
Formula B-liiga – osalevad kõik, va EST 24,2,347,228….

Võistlusteade – NoR

2011 Formula MM Pro Kids(U15) võitja Karl-Erik Saarm

2011 Formula MM Pro Kids(U15) võitja Karl-Erik Saarm