Möödunud nädalavahetusel peeti Venemaal, Sankt-Peterburg Formula Euroopa Karikasarja etapp. Võistlusel osales kogu Venemaa paremik. Eestlasi esindasid Euro Cupil meie noorema põlvkonna formulistid Tristen Erik Kivi ja Karl-Erik Saarm.

RUSSIAN FW EURO CUP 2016 from klbas on Vimeo.

Tuuletingimused olid Sankt-Peterburis väga vaiksed, kuid kolm starti õnnestus korraldajatel siiski läbi viia. Etapi võitis Dmitriy Davidenko Sotšist. Tubli teise koha saavutas Tristen Erik Kivi (Saaremaa Surfiklubi) ning kolmandaks tuli Vladislav Burmystrenko Venemaalt. Karl-Erik Saarm (Team Extreme) saavutas üldarvestuses kõrge neljanda koha, kusjuures poodiumist jäi lahutama vaid üks punkt.

Noorte arvestuses saavutasid eestlased kaksikvõidu. Tristen Erik Kivi oli esimene, Karl-Erik Saarm teine ja George Klimov Venemaalt kolmas.

Tulemused: http://purjelaualiit.ee//tulemused/2016/Formula/results.pdf

Formula Euroopa karikasari jätkub augusti teisel nädalal peetavate Formula Euroopa meistrivõistlustega Lätis, Liepajas.

Euro Cup noorte (U20) poodium

Euro Cup noorte (U20) poodium