Teade 09.veeb. k.20:30

Muudatusi pole, võistlus toimub kahepäevaselt Harkul. Laupäev on küll vaiksevõitu aga õhtupoole peaks tuul tõusma. Pühapäeval jätkub tuult ka lohedele.

 

Eelteade:

Talisurfi EMV finaaletapp toimub 11.-12.veeb. Harku järvel. Viimase võimaliku muudatuse avaldame 36 tundi enne starti, ehk hiljemalt neljapäeva õhtul siinsamas.

Võistlus toimub nii kelkudele kui lohedele allatuule slaalomi distsipliinis. Kelkude ja lohe klassi rajad on pisut erinevad, raja skeemid leiab võistlusjuhisest (SI).

Noorte (U20) võistluskelgud annab Surfiklubi Puri – TASUTA! Taglas (purjekomplekt) võiks siiski isiklik olla, sest klubist võibolla kõigile sobivat komplekti ei leia. Surfiklubi Puri toetab noori ka nädal aega hiljem toimuval talisurfi MM-il (WISSA2017), aga sellest juba täpsemalt EMV-l.

Slaalomi esimese võistluspäeva kiprite koosolek on kell 11:30 ja sõitudega alustame 12:00. Eelregistreerudes on osvõtutasu soodsam.

Purjetamisjuhis (SI)

Võistlusteade (NoR)

Osavõtuvorm

Igapäeva info talisurfi Facebook grupis.

EMV koondtabelis asub juhtpositsioonil praegu Tõnis Salong, järgnevad Raivo Saarm ja Koit Teder. Noorte liider on Raul Mihkel Anton.

Talisurfi EMV-d toetavad Palmse Mehaanikakoda, Mulgisepp, Androna OÜ, Eesti Pagar ja Surfiklubi Puri.

jääsurf (52 of 106)