Bodom 22.märts

Bodom 22.märts

Teade 22.märts 2017

Võistlus toimub!
Jää on piisavalt paks (33-36 cm), pealt pisut pehme, kuid öised miinustemperatuurid peaksid tingimusi parandama. Korraldaja teatab et tulemas on väga kõrgetasemeline võistlus. Osalemisest on teatanud SWE, LAT, RUS, FIN ja loomulikult kogu Eesti koondis. Seega tase võib olla kõrgem kui Venemaal peetud MM-il. Hetke seisuga on esimesel võistluspäeval kavas kursisõit ja teisel slaalom, kuid täpne programm selgub kohapeal sõltuvalt tuule ja jääoludest. Registreerimisprotseduuride lihtsustamiseks palume eelregistreeruda.

Eelregamine: http://goo.gl/TS3lG8

Ametlik SI ei ole veel avaldatud aga näidis on SIIN.

 

Bodom 8.märts

Bodom 8.märts

Teade 08.märts 2017.

Täna öösel sadas Bodomil 2-8cm lund, mis sula tõttu on vesine ja raske. Käesoleva nädalavahetuse tuuleprognoos on ka tagasihoidlik. Jää on paks, ca 40 cm, seega otsustati Soome MV kaks nädalat edasi lükata.

 

Eelteade:

Talisurfi MM-i (WISSA2017) emotsioonid on käivitanud uue sündmuse – talisurfi Soome meistrivõistlused. Korraldaja sõnul on võistlusele oodata ala maailma parimaid Soomest, Rootsist, Lätist võibolla ka Leedust ja Venemaalt ning muidugi Eestist. Väidetavalt on TOP 7 kohal, sh ässad kes äsja peetud MM-i ekstreemse Venemaa reisi tõttu pisut põlgasid.

Võistlus peetakse kahepäevaselt 11-12.märts Helsingi äärelinnas Espoos, Bodomi järvel. Osaleda saab kelkude ja tiibade klassis ning võistlus toimub slaalomi ja kursisõidu distsipliinis. Eraldi arvestused ja auhinnad on naistele, juunioritele ja masteritele. Osavõtutasu on 50 eur, noortele 30 eur. Esimene võimalik start on laupäeval kell 12:00. Seega laupäeval hommikuse laevaga Soome ja pühapäeva õhtul tagasi!

NoR: http://www.purjelautaliitto.fi/wp-content/uploads/2017/03/TalviSurf_Espoo_2017_NOR.pdf

SI: avaldame varsti

Eelregamine: http://goo.gl/TS3lG8

FB event: https://www.facebook.com/events/1809887169263238/

Jääolud võistluspaigas on ideaalsed.

Bodom, Espoo, Finland

Bodom, Espoo, Finland