22-23. augustil toimub Saaremaal, Nasva rannas  Saare Kapp / Bacardi Fun III etapp, võistlusjuhis asub SIIN. Võistlustele registreerumine algab laupäeval, 22. augustil kl 10, järgnevad kiprite koosolek ning stardiprotseduuri, signaallippude ning võistlusreeglite tutvustused.

Esimene planeeritud start kl 13.00. Uudisena pakub võistluse korraldaja Saaremaa Surfiklubi võistluspäeva videoanalüüsi, millelt võistlejad saavad näha, milliseid vigu nad rajal tegid ning mis olid nipid, millega võitjad edumaa said. Laupäeva õhtul loomulikult Bacardi afterparty.

Õhtusel koolitusseminaril esinevad oma erialaste nõuannetega veel meteoroloog Taimi Paljak EMHI-st ning uimemeister Herkki Zupping. Videokoolitusele räägib võistlemisest ja võistlustaktikatest lisaks Aivar Kajakas.

Õhtune koolitusseminar ja võistluste ametlik avamine toimub Mändjala kämpingu rannapaviljonis 22.08 algusega kell 19.00 Mändjala kämping asub Nasva võistluspaigast ligikaudu 3 km Sõrve poole. Kuressaarest 9 km (www.mandjala.ee). Võistlustelk on öösel valvega, soovi korral saab asjad sinna jätta.

Parkimine väravate juures või kui soovitakse sõita autoga otse rannapaviljoni juurde, tuleb osta sissepääsu juures žetoon 25.-

Koos seminariga osalejatele planeeritud kerge õhtusöök rannapaviljonis (salat + soe lihapraad, tee, kohv) 50.-/inimene. Õhtusöök alates 18.00. Raha maksta õhtul kohapeal.

Et ligikaudu planeerida osalejate arvu ja õhtusöök tellida, on väga soovitatav võistlustele eelregistreerumine Saaremaa Surfiklubi kodulehel: võib juhtuda, et me ei jõua uut regavormi üles panna, siis tuleb täita vaid nimeline osa (pole vaja täita liigade osa)

http://www.saaremaasurf.ee/index1.php?sisu=voistlused
http://www.saaremaasurf.ee/index1.php?sisu=voistlused&vaatalahemalt=45

NB! Kuna Mändjala kämping pakub Saare Kapp võistlustel osalejatele ja nende kaaslastele/külalistele majutust soodustingimustel 150.-/inimene!!  (sisaldab
ka voodipesu), siis võib soovitada seal ööbida. Majutuseks vajalik eelbroneerimine tel 45 44 193, 52 25 300. Mainida võistlustel osaleja soodustust!! Duši žetoon maksab lisaks 20.-

Osalejatel on võimalik oma seltskonnale tellida õhtuks ka sauna, hinnaga 1000.-/õhtu. Kes broneerimisel ees, see mees!