_mg_2292

Eesti Purjelaualiit kutsub kõiki Eesti surfajaid ühinema World Windsurfing Day algatusega16. augustil.

Selle nädala pühapäeval tähistavad kogu maailma purjelaudurid Starboardi tiimi algatatud purjelauapäeva WORLD WINDSURFING DAY.

Ürituse käivitajad seletavad oma üleskutset lihtsalt: „üle 80% täna tegutsevatest surfajatest on jõudnud selle laheda ja elamusterohke spordiala juurde, kuna mõni pereliige või hea sõber on nad kunagi randa kaasa võtnud, lubanud oma varustust proovida ning õpetanud esimesi sõiduvõtteid. Seepärast kutsumegi kõiki tänaseid surfajaid üles andma sarnast võimalust oma pereliikmetele ning sõpradele-tuttavatele. Selles WWD mõte ongi, läheme kõik pühapäeval, 16. augustil oma lemmikranda, kutsume kaasa paar head sõpra või pereliiget, kes veel pole purjelauasõitu proovinud – ning tutvustame neile seda ülilahedat spordiala ja parimat vaba aja veetmise viisi.”

Eesti Purjelaualiit ühineb üleskutsega ning soovitab kõigil surfihuvilistel 16. augustil randa minna ning sõbrad kaasa kutsuda. Sobiv koht seltskonna leidmiseks ja randa mineku kokku leppimiseks võiks olla näiteks surfijutukas: http://surf.ee/chat . Keelatud ei ole muide ka kollektiivne tegevus klubide või tiimide kaupa. Ühtlasi ootame kommentaare ja postitusi sellest, kuidas World Windsurfing Day tähistamine sujus ning mitu uut surfifänni tekkis.