Eesti noored Techno 293 klassi purjelaudurid külastasid edukalt Läti purjetamise meistrivõistlusi. Kõrgetasemeline regatt peeti Riias, Ķīšezersi järvel. Kohal olid Läti, Leedu, Valgevene ja Eesti purjelaudurid. Eestlasi esindasid Tallinna Purjelauakooli noored.

Renar Roolaht

Renar Roolaht

Olud olid keerulised ning iga päev erinevad. Kõik noored esinesid suurepäraselt ja andsid endast maksimumi. U17 vanusegrupis saavutas Renar Roolaht väga tubli teise koha ja Daniel Schneider viienda koha. Sama vanusegrupi tüdrukute seas oli Lola Maria Pärna neljas, Helena Lindström viies ning Marili Ringo kuues.

Lola Maria Pärna

Lola Maria Pärna

Meie nooremad võistlejad osalesid välisvõistlusel esimest korda. Anna Maria Millend saavutas U15 tüdrukute seas neljanda koha. Kõige väiksemate U13 tüdrukute seas saavutas Emma Viktoria Millend kõrge teise koha ja Sofia Hamalainen neljanda koha.

TPLK noored purjelaudurid ja treenerid.

TPLK noored purjelaudurid ja treenerid.

Techno 293 klassi tulemused.
Läti purjetamise meistrivõistluste kodulehekülg.