jaanus-saare-kapp-2009

Jaanus Ree

Nädalavahetusel Saaremaal, Nasval peetud võistlustel võitis muutlikes ilmaoludes Jaanus Ree tiimist Maui.ee Peeter Nõmmiku ja Raivo Saarmi ees. Kõik tulemused tulemuste lehel. Kokku osales etapil 46 ning kogu sarjas 100 purjelaudurit.

Saare Kapp / Bacardi FUN III etapi käigus toimusid ka huvitavad koolitused meteoroloogiast (Taimi Paljak), uimedest (Herki Zupping) ning võistlustaktikast (Aivar Hardcore Kajakas), lisaks analüüsiti päevast võistluse videosalvestust.

Võistluste pealik Johannes Kaju Saaremaa Surfiklubist hindas võistluse kordaläinuks. Kitsaskohana märkis ta, et keerulistes tuule- ja laineoludes tekitas pingeid finiši pikk lahtiolekuaeg, mis sundis kiiremaid finišeerijaid viimaste lõpetajate tõttu järgmist starti üle 45 minuti ootama. Samuti tekitas segadust, et kõik võistlejad ei järginud kohtuniku lipusignaale, millega ta sooviti teada anda võistluskorralduse muudatustest.

3 etapi kokkuvõttes asus juhtima samuti Jaanus Ree, Bacardi FUN 2009 sarjas on jäänud sõita veel 1 etapp, mis toimub 12 ja 13 septembril Hiiumaal.