EPL liikmemaksu tingimused on 2018 aastast pisut muutunud. Tõusis klubi/kooli ja tiimi liikmemaks. Muus osas jäid tingimused samaks.

– auliige on liikmemaksust vabastatud (Paap Kõlar ja Kaijo Kuusing)
– tavaliige (eraisik) 30 eur
– noorliige (U19) 15 eur
– klubi/kool või tiim/seltsing 60 eur

Jätkuvalt on võimalus liidu liige olla ka läbi mõne klubi, aga siis määrab liikmemaksu suuruse klubi lähtudes kokkuleppest liiduga. Suhtlus liiduga toimub sel juhul klubi esindaja kaudu.

Liikmemakse võib tasuda juba täna!
MTÜ Eesti Purjelaualiit konto: EE662200221011060355

Juhul kui soovid liidu tegevust omalt poolt rohkem toetada, siis saad liikmemaksu tasudes teha ka suurema ülekande. Nii saame midagi ehk pisut rohkem või paremini tehtud.

Liikmemaksu tasumise tähtaeg on 1 mai. Küll tasub meeles pidada et kui on soovi osaleda Eesti tiitlivõistlustel (näiteks kohe-kohe algavatel Talisurfi EMV sarja võistlustel) siis peab liikmemaks olema tasutud varem, täpsemalt enne võistlust.
Klubi kaudu liitunud liikmete nimekirju saab edastada ja makseid tasuda kaks korda aastas. Talvise hooaja huviliste eest jaanuari kuu jooksul ja suvehooaja eest tähtajaga 1.mai.

Uudisena on liikmete nimekiri nüüdsest nähtav ka mobiilis. Varem oli see nähtav ainult arvuti kaudu. Esimeste liikmemaksude laekumisel lisame registrisse 2018 liikmete lahtri.