12. augustil toimub Tartus Emajõel aerulaua ehk SUP EMV neljas ja ühtlasi selle aasta viimane etapp. Nii nagu eelmisel aastal, nii ka sellel toimub üritus „Emajõe Festivali“ raames. www.emajoefestival.ee

Võistlus koosneb kahest distantsist: 200m sprint ja u 5km pikkusest tehnilisest sõidust, U13 klassil on tehniline sõit u 2km.

Kuna sel korral toimuvad sprindi sõidud jalakäijate- ja Võidu silla vahelisel alal, kus on pealtvaatajatel põnevam ja lihtsam võistlust jälgida, lisasime võistluse kavva ka täiesti uue ja kindlasti väga lõbusa ning vaatemängulise sõidu, mille nime veerimine juba toob naeru suule: „IDIPRUGAT PUS TNIRPS“ ehk maakeeli „TAGURPIDI SUP SPRINT“ . Nii nagu nimigi ütleb, tuleb midagi tagurpidi teha ehk läbida tavasprindi distants SUPil tagurpidi seistes,ehk selg sõidusuunas.

Kes sellest lõbusast sõidust osa tahab võtta siis registreerimisvormi lõpus saab oma soovist teada anda. Selle sõidu kolm parimat saavad eraldi karikad ja kindlasti ka vähemalt 10 korda kuulsust juurde.

Võistluse esialgne ajakava:
09:00 – 10:45 registreerunute kohaloleku kinnitamine ja järelregistreerumine Atlantise juures Emajõe ääres, Narva mnt.2, Tartu.
11:00 Kiprite koosolek
12:00 Aerulaua võistluse esimene võimalik start

Edasine selgub juba jooksvalt ja sõltub ujujatest, kaladest ja partidest, kellega me võistlusvett jagame.

Iga võistlusklassi kolm paremat saavad medali ja auhinnad Whirlpoolilt.

Kel omal SUP lauda pole aga tahaks kangesti ka võistlusest osa saada siis sel aastal lubas www.aerulaud.ee tel. +372 53 555 122 Markel Pärnsalu omalt poolt abiks olla, rendi hinda ja saadavust uurige juba otse.

SUP EMV 4 NOR 2018
Registreerimine SIIN

Kui teil tekkis võistluse kohta lisaküsimusi siis vastan meeleldi kas meili teel: tonis.metstak@gmail.com või telefonil: +372 51 60 667
Kui aga kõik selge siis registreerige ennast netis varakult võistlusele ära ja Tartus näeme!

Päikest!
Tõnis

Tarmo Tamm Foto autor Tõnis Metstak

Tarmo Tamm
Foto autor Tõnis Metstak