Slaalomi sarja järgmine võistlus peetakse mitte neljapäeval, 27.septembril Laulasmaal, vaid pühapäeval, 30. septembril ja Pirital. Vastavalt EPL-i suunistele on hetkel rõhk Fun Slaalomil. EMV aken avaneb uuesti 9.oktoober. Osavõtjad, kes Fun arvestusse ei kvalifitseeru, võistlevad sel etapil ühe teise tiitli nimel, nime teatame kohapeal. Võimalusel kasutame eliminatsiooni formaati.

Kuna suve jooksul on etapid ära jäänud ja nii mõnegi osavõtja plaanid näiteks EMV akna korrigeerimisega muutunud, siis nullime kõik senised eelregistreerumise avaldused. Ehk palume kõigil huvilistel viimaste etappide osavõtuavaldused uuesti täita. Tuletame meelde, et eelregades on osavõtt soodsam, lisaks jääb sedasi korraldajal aega õigeid tabeleid valida, et kogu tegevus õigeaegselt ette valmistada.

NoR/SI

Eelregistreerumine

Sarja jooksvad tulemused purjelaua klassis:
Slaalomi Eesti meistrivõistlused
Harrastajate “Fun Slaalom”

Slaalomi võistlussarja toetavad Palms, Nelja Energia, HiiuSurfShop, Z-fins, Ulaelu, Flaka, Eesti Jahtklubide Liit ja Eesti Purjelaualiit.

Kultuurkapital toetab EPLi FUN võistlussarja läbiviimisel.

Lisaküsimuste korral võtke palun ühendust Tõnis Kasega, tel 5 067 060

slall Laulasmaal (2)