Kutsume Sind osalema purjetamise, sh purjelaua võistlusreeglite e-seminaril, mille viib läbi rahvusvahelise kategooria võistluskohtunik ja RS:X rahvusvahelise alaliidu peasekretär Andrus Poksi.

E-seminar toimub 9. ja 10. mail (laupäeval algusega kell 10.00 ja orienteeruva lõpuga kell 17.00 ning pühapäeval algusega kell 10.00 ja orienteeruva lõpuga kell 16.00). E-seminaril osalemine eeldab arvuti ja interneti olemasolu ja toimub see Zoom keskkonnas. Kahepäevase koolituse maksumus on vaid 20 eurot.

Koolitust soovitame kõikidele surfihuvilistele, võistlejatele ja lapsevanematele, kelle lapsed osalevad treeningutel ja/või võistlustel. Olgu mainitud, et koolitust saab läbida terve pere korraga, kodust väljumata!

Osalesin ise samal koolitusel nädal tagasi (korraldajaks Eesti Jahklubide Liit) ja võin kinnitada, et iga koolitusel osaletud minut oli seda väärt! Võistlusreeglid muutuvad mingil määral igal aastal ja enne hooaja algust on väga kasulik oma teadmisi värskendada ja viia ennast kurssi uuendatud reeglitega. Andrus viib koolitust läbi väga asjatundlikult ja osalejad saavad kogu koolituse vältel esitada täpsustavaid küsimusi ja kommentaare.

Koolitusel osalemiseks täitke palun allolev registreerimisvorm hiljemalt 6. maiks ja tasuge osavõtutasu Eesti Purjelaualiidu kontole EE662200221011060355. Selgitustesse lisage “Purjetamise võistlusreeglid” ja enda nimi. Täpsemad instruktsioonid saadame koolitusele regisreerunutele 7. mail e-kirja teel.

Osalemisvorm SIIN.

Ikka parimat

Kristel Oitmaa

Eesti Purjelaualiidu peasekretär

5228877

Neil Pride 2017