EPL-i juhatuse otsusega 20.04.2020 korraldatakse purjelaua distsipliini kalendris planeeritud Eesti meistrivõistlused mitte varem kui kaks nädalat pärast eriolukorraga seotud spordivõistluste keelustamise lõppemist.

Teistele EPL-i poolt korraldatavatele võistlustele, sh FUN võistlused, nimetatud kahe nädala reegel ei kehti ja võistlused toimuvad vastavalt kalendrile niipea kui valitsus on spordivõistluste korraldamiseks loa andnud.

Kahe nädala piirang ei kehti ka prognoosipõhiste Eesti meistrivõistluste suhtes (sh slaalom ja lainesõit), st prognoosipõhised võistlused toimuvad pärast eriolukorraga seotud spordivõistluste keelustamise lõppemist vastavalt üldjuhendites sätestatud tingimustele e. vähemalt 36h etteteatamisega.

Raceboard EMV, mis kalendri järgi peaks toimuma 9.-10. mai, toimuvad 17.-18. juulil Tallinnas Pirital, eeldusel, et eriolukorraga seotud piirangud on lõppenud.

Jälgime igapäevaselt uudiseid, suhtleme Eesti Jahtklubide Liiduga ja hoiame teid operatiivselt kursis võistluste toimumise, edasilükkumise või ärajäämisega.

Küsimuste korral pöörduge palun EPL-i peasekretäri Kristel Oitmaa poole, tel. 5228877 või info@purjelaualiit.ee