Peale MM-i järgset võistluspausi on õige aeg jätkata kohalike talisurfi üritustega.

Saabuval nädalavahetusel, pühapäeval, 19. veebruaril toimub talisurfi hooaja viimane eestikate etapp.

Laupäev jääb trenni ja ettevalmistuste jaoks. Lund lubab ka, mistõttu kelgu/tiiva distsipliini küsimus jääb hetkel õhku. Selle otsustame ära kohapeal, pühapäeva hommikul. Esimese stardi teeme jällekord ajakavast tund aega hiljem, so k 12:00. Registreerimine veebis on avatud laupäeva õhtul k 20:00ni – manage2sail. Numbrisärgid palume ise kaasa võtta!

Neile, kes eestikaid liiga sportlikuks ülesandeks peavad, saavad osaleda sama võistluse raames peetaval mängude sarja etapil. Ehk et teenindame kõiki huvilisi, sõltumata kellegi personaalsest tasemest või oskustest. Klasside arvestused (näit. pumbatavate lohede naised) avanevad vastavalt osavõtjate hulgale – min 4 võistlejat per arvestus. Võistluse asukoha ja kelgu/tiiva klassi distsipliini hõikame välja hiljemalt 36h enne starti. Hetkel pole välistatud ka Harku järv ja MM-i rajast pisut pikem slaalom. Lohe klass sõidab muidugi kurssi.

Kelgu klassi EMV liider on peale kaht esimest etappi Tõnis Salong. Naiste arvestuse liider on hetkel Liisbeth Orav. Noorte U24 liider on Jakob Tuubel ja juuniorite U17 arvestust juhib Karl Sören Tamm.

EMV sarja tulemused – kelgu klass.
Mängude sarja tulemused – kelgu klass.
Registreermine – manage2sail.

 

Tõnis Kask

Võistluste direktor

230128_172_RaulHarro-1024x683