Täna lõppesid Cadizis Hispaanias 2024 iQFoil Games, kus Ingrid Puusta tegi suurepäraseid sõite, võites finaalsõiduga kolmanda koha! Naiste arvestuses võistles 34 sportlast üle maailma. „Cadizi iQFoil mängud olid ühed tuuliseimad võistlused, millel olen osalenud viimasel ajal. Siin olid kohal kõik sõitjad, kes on võistlustules ka Hyereses ehk olümpiapääsme viimase võimaluse võistlusel. Mulle üldiselt sobivad ekstreemsemad olud, kuna mul on palju kogemusi RS:X-i pealt – tugev tuul ja suured lained. Täna medalisõitudes suutsin samuti neid ekstreemseid olusid ära kasutada. Tuult oli 20-28 knotti ja lained oli 3m kõrgused.“, kommenteeris Ingrid.

Väga häid sõite tegid kõik eestlased:

Meeste arvestus (59 võistlejat):

  • Renar Roolaht 29. koht
  • Romek Roolaht 34. koht
  • Frank Ervin 39. koht
  • Tristen-Erik Kivi 41. koht
  • Jakob Tuubel 54. koht

Suurepäraseid sõite tegi Lisett Aasmets, kes saavutas U19 tüdrukute arvestuses (25 võistlejat) 9. koha!

Aksel Haava sõitis ennast U19 noormeeste arvestuses (43 võistlejat) 15. kohale, võites ühtlasi ühe slaalomfliidi ja tulles ühes kursisõidus 3ndale kohale!

Bertha Kivistik tuli U17 tüdrukute arvestuses (18 võistlejat) 5. kohale, võites lausa kolmes kursisõidus 3nda koha.

Liisa Marii Kalk sõitis U17 tüdrukute arvestuses 8. kohale. Väga tubli!

Kõik tulemused SIIT

Fotod: © Sailing Energy / iQfoil Class

Kristel Oitmaa

Aksel Aksel3 Bertha 2 Bertha 3 bertha frank Frank3 Ingrid 2 Ingrid Inks 3 Jakob 4 jakob Jakob2 Liisa Lisett Lisett2 mehed Mehed2 N finaal Naised auhind Ingrid Renar Renar2 Renar4 Romek Romek2 Romek3 Romek4 Tristen Tristen2 U17 auhind Bertha U19 M üld võitjad