Vääna-Jõesuus peetud Formula Eesti meistrivõistlustel jäid laupäeval sõidud tegemata, sest tuult oli liiga vähe. Selle eest puhus pühapäeval korralikult 6-12 m/s ja õnnestus teha 4 starti. Etapivõidu sai Martin Ervin, teine oli Toomas Mölder ja kolmas Erno Kaasik.

Samas järjestuses astuti pjedestaalile ka seenioride arvestuses. Naistest oli parim selle aasta Euroopa pronksmedali omanik Maarja Niinemets, Kadi Ilmjärve ees. Kadi oli parim kuni 17-aastaste hulgas. Kuni 20-aastastest võitis Viktor Lissanov. Kergekaalu arvestuses oli parim Henri Kaar. Talle järgnesid Jaanus Ree ja Alar Vettik.

Võistluste tulemused on siin.

 

Kahe etapi tulemusena tuli Formulaklassi 2008 aasta Eesti meistriks Martin Ervin.

Kõik arvestused:

Üld:          1. Martin Ervin 2. Toomas Mölder 3. Erno Kaasik

Naised:     1. Ingrid Puusta 2. Maarja Niinemets 3. Kadi Ilmjärv

U-17         1. Kadi Ilmjärv

U-20         1. John Kaju 2. Alo Lätt 3. Ingrid Puusta

Kergekaal  1. Henri Kaar 2. Johannes Ahun 3. Aivar Kajakas

Kahe etapi tulemused kokkuvõetuna on siin.

Võistlusi toetasid Mercedez Benz, Extreme Sport, A’ Le Coq, 4 Energia, Bacardi