Selle nädala neljapäevast pühapäevani asub Purjelaualiidu kontor Pirita teel Eesti Näituste messikeskuses (muul ajal on Purjelaualiidu kontor teatavasti virtuaalne-mobiilne ning selle asukoht sõltub tuule tugevusest ja suunast). Näitusekeskuses asuvad kontoris võtavad kodanikke vastu Purjelaualiidu peasekretär Hardcore ja graafiku alusel ka EPL juhatuse liikmed. Purjelauasõitu mitteoskavatele messikülastajatele teevad teoreetilisi surfikursusi Juss Ahun ja Martin Ervin.

Hardcore ja Rebane

Rebane ja Hardcore

Messi käigus tutvustatakse Purjelaualiidu tegevust sponsoritele, uutele huvilistele ja ajakirjanikele. Mõningad pildid messilt leiab siit albumist.

Messil alustati ka registreerimist Nivea Surfilaagrisse 2009, messikülastajatele kehtib enneolematu ja hiljemtulematu allahindlus.

Veebis saab ennast surfilaagrisse registreerida alates esmaspäevast.