Jääsurfi Euroopa Karikasarja Eesti etapp (WWEC 2009) sel nädalavahetusel Haapsalusphotographer20marcis20baltskars
Laupäeval ja pühapäeval toimub Haapsalus jääsurfi Euroopa Karikasarja Eesti etapp. Võisteldakse rajasõidus ja slaalomis. Oodata on välisvõistlejaid nii Lätist kui Soomest.

Tegemist on suhteliselt uudse ja lihtsa alaga, mis ühendab endas purjelauasporti ning jääpurjetamist. Jääpurjetamises teatavasti on eestlastel väga pikad traditsioonid ja eeskujulikud rahvusvahelised saavutused. Eesti madal rannikumeri ja suletud veesilmad pakuvad suurepäraseid tingimusi alaga harrastamiseks. Kel purilaua sõit plaanis ära õppida, siis neile hea vihje – esimesed sammud jää peal proovides on oluliselt lihtsamad. Peale veerandtunnilist instrueerimist on pea igaüks võimeline sõitma asuma.
Ja uudistajatele-huvilistele infoks, et reede pealelõunal on võimalik Haapsalu lahel jääsurfi Hawaii Surfi ja Hiberna kaasabil proovida.

Rohkem infot võistluste kohta
www.winterwindsurf.com