Möödunud nädala kolmapäevast pühapäevani hoidis surfihuviliste meeled erksana Roostal toimunud surfilaager, mis viie päeva kestel pakkus ohtralt tegevusi nii selle ala harrastajatele kui ka niisama suvitajatele.  Ühtekokku peeti 36 erinevat surfikoolitust, 2 osalejaterohket surfivõistlust ning vallatuid individuaalseid jaladies-surf võistkondlikke jõukatsumisi rannas ja vees. Lisaks veel intensiivne rannaareoobika, põnevad filmiõhtud, laste mängunurgad jm, mis laagriliste päevi vürtsitasid.

Korraldajate sõnutsi läks üritus korda – enam kui 2600 külastajat ning soe ja päikesepaisteline ilm. Võistluspäevadesse jagus ka tuult. Ladies surf, ehk pikima traditsiooniga surfivõistlus Eestis, üllatas esimesel võistluspäeval korraliku klissituulega ning pani teisel päeval proovile osalejate pumapamisoskused. Naiste heitluse parimad olid Ingrid Puusta, teine Betti Vainküla ja kolmas Ülle Linda Talts.


Surfilaagri korraldajad tänavad kõiki sponsoreid ja laagrilisi ning ootavad kõiki 2011 aasta laagrisse.

Surfilaager Tiit Aunaste objektiivi läbi

Surfilaagri pildid Weekendi fotograafidelt

Pilte Facebookist