EPL juhatuse seisukoht Bacardi Fun arvestuse üle tekkinud diskussioonis.

Arutanud läbi erinevad esitatud seisukohad ja kommentaarid ning lähtudes üldjuhendite koostaja, Purjelaualiidu juhatuse liikme Andrus Poksi hinnangust, asus Purjelaualiidu juhatus seisukohale:  Purjelaualiidu kodulehel avaldatud võistlussarja Bacardi Fun 2010 punktiarvestuse tabel on koostatud sarja üldjuhendist ja võistlusteadetest lähtuvalt ning ei kuulu ümber arvestamisele ega muutmisele.

2010 üldjuhendi ja arvestuspõhimõtete muutmist ega tulemuste ümber arvestamist Aegna Maratoni ja Bacardi Fun II (Pirita) etapi osas ei pea juhatus võimalikuks, nende muutmist nõudvatele argumentidele on vastused järgmised:
– Bacardi Fun sarja üldjuhend sätestab, et Aegna Maraton on Bacardi Fun sarja üks võistlus, seetõttu kuulub Aegna Maratoni tulemus sarja arvestusse, kusjuures Bacardi Fun punktiarvestuse jaoks on Aegna Maratoni osalejate hulgast välja arvestatud üldjuhendis nimetatud Meistrite sarjade võistlejad.
– Registreerumisankeedis ja osavõtutasudes pakutud valik osaleda kas Bacardi Fun II etapi esimesel või mõlemal päeval tuleneb sellest, et võistlejatele, kes soovisid osaleda ainult ühel Bacardi Fun sarja sõidus nimega Aegna Maraton, said seda teha soodustusega osalemistasu eest.
– Juhatus nõustus, et alla tuulemiinimumi oludes startide andmine on lubamatu. Pirita võistluse läbiviijate kinnitusel olid Bacardi Fun Pirita etapi ajal nõuded täidetud ja kuna kohapeal enne võistluse tulemuste välja kuulutamist proteste ei esitatud, ei saa ka võistluse tulemust muuta.

Juhatus kujundas eelpool toodud seisukoha koosolekul 13.09.2010 Pirital.