Battery Pirita Surfiklubi ja Tallinna Purjelauakool korraldavad 20.-31. märtsil talvise treeninglaagri Hispaanias, Cadizis.

Henri Kaar ja Martin Ervin on laagrikohas Cadizis juba mõnda aega treeninud ja kinnitavad, et see on praegu parim koht harjutamiseks.
Laager on mõeldud ennekõike rajasõiduhuvilistele (RS:X, Techno, Raceboard ja Formula) purjelauasportlastele, kuigi veetreeningud tulevad kasuks igaühele.

Laagrisse saab nii lennuki kui ka autoga, Surfiklubi organiseerib vähemalt 10 purjelauakomplekti transpordi laagrisse ja tagasi, kes ees see mees! Kui soovijaid tuleb väga palju, on võimalik, et saadame teele ka teise auto.

Laagri orienteeruv maksumus on 450-550 €, sõltuvalt lennukipiletite soetamise hetkehindadest (mida varem osta, seda soodsam). Laagritasu sisaldab lennukipileteid, elamist eramus, trennide juhendamist, toitlustamist ning varustuse transporti. Eelkõige oleks laager kasulik purjelauatrenni noortele, kuid loomulikult on laagrisse teretulnud kõik surfihuvilised.

Registreerumine ja täpsem info: Alar Vettik – alar.vettik@mail.ee .