Laupäeval, 16. aprillil Pirital toimunud Eesti Purjelaualiit MTÜ  üldkoosolekul osales või oli esindatud 35 EPL-i liiget, mistõttu puudus põhikirjas nõutud kvoorum ning tehtud otsuste jõustumiseks tuleb korraldada 3 nädala jooksul teistkordne üldkoosolek täpselt sama päevakorraga. Juhatusele tehti ülesandeks valida nõutud tähtaja piires korduskoosolekuks sobiv päev ning saata välja korduva üldkoosoleku kutse.

Sellegipoolest oli arutelu elav ningkoosolekul osalejad kujundasid oma arvamuse  kõikides päevakorra punktides mainitud küsimustes.

Üldkoosolek leidis, et erinevate purjelauaklasside ning huvigruppide esindatuse paremaks tagamiseks juhatuses oleks otstarbekas suurendada juhatuse koosseisu 11 inimeseni ning esitas uuteks juhatuse liikmeteks järgmised EPL-i liikmed: Henri Kaar, Rauni Tillisoo, Raoul Burmann, Tõnis Kask, Andres Valkna. Et soovi juhatuse tööst taandumiseks olid avaldanud varasema juhatuse koosseisu liikmed Rain Rebane ja Andrus Poksi, moodustub uus juhatus 10-liikmelisena.