Purjelaualiidu eile toimunud juhatuse koosolekul leiti, et viimasel hooajal eriti kiiresti laienenud ühistegevuselisele initsiatiivile tuleb anda võimalus kätt proovida ka suuremate sündmuste korraldamisel. Seepärast kuulutab Purjelaualiidu juhatus välja otsingu parimate korraldajate leidmiseks 2011. aasta kalendris märgitud Formula ja Slaalomi Eesti Meistrivõistluste etappide korraldamiseks, aga teretulnud on ettepanekud ka muude võistluste ja ürituste korraldamisel kaasa aitamiseks.

EMV taseme võistluse korraldamisel garanteerib EPL korraldajale ka minimaalse tulubaasi. Täpsemad võistluskorralduse tingimused ja võistluskorralduse kvaliteedinõuded leiab siit failist.

Lisaks otsustas juhatus, et võtab rõõmuga vastu Taavi Tiiriku kompetentsi ning soovi Ristna surfikoha kaitsmisel tuuleparkide võimaliku mõju eest kaasa aidata ning volitab Taavit nimetatud protsessis ka EPL-i esindama.

Samuti leiti, et kuna teise ringi surfikama ost-müük on kogu hooaja kestev protsess, jääb ühest kevadisest surfilaadast väheks ning otsustati korraldada teine surfilaat Aegna Maratoni nädalavahetusel.

Kõik juhatuse koosoleku otsused on leitavad protokollist, link asub seal kus alati
Korraldussoovi või täiendavate küsimuste puhul paluks kirjutada: info@purjelaualiit.ee