Eile, neljapäeval Pirital toimunud MTÜ Eesti Purjelaualiit teistkordne üldkoosolek kinnitas EPL-i uue juhatuse järgmises koosseisus: Ain(Penny)Härmson, Alar Vettik, Andres Valkna, Erno Kaasik, Kristjan Rotenberg, Peeter Rebane, Raoul(Papa)Burmann, Rauni Tillisoo, Toomas Jürjo, Tõnis Kask.

Üldkoosolek kinnitas MTÜ 2010. aasta majandus- ja tegevusaruande ja revidendi aruande.  
Läbi vaadati  ja kinnitati 2011. aasta võistluste ja sündmuste kalender.

Uuele juhatuse koosseisule jäi ülesandeks maikuu jooksul üle vaadata EPL strateegia ja arengukava aastateks 2008-2012 ning teha 2011 ja 2012 aastate tegevusplaanidesse vajalikud korrektuurid. Et EPL peasekretäri leping lõppes aprillikuuga 2011, jäi juhatuse ülesandeks ka liidu operatiivjuhtimisega seotud tegevuste korraldamine ning uue peasekretäri valik ja ametisse nimetamine.

Üldkoosoleku protokoll asub siin.