fun_1etapp_banner32

20110604-kajakas_v2yld_formula_poodium_v2

Laupäev oli prognooside vastaselt mõõdukalt tuuline, puhus stabiilselt 10-16sõlme edelatuult.. Kohale oli tulnud 29 võistlejat üle eesti, võistlejaid jagus kõikidesse vanusegruppidesse ja lauaklassidesse.

Tuulistes oludes peeti kaheksa võistlussõitu. Veenvalt võitis seenior Aivar Kajakas, kuid talle pakkus tugevat konkurentsi grandseenior Aivar Keskküla. Kolmanda neljanda kohapeale käis perekonna sisene võistlus Raivo Saarm ja Karl-Erik Saarmi vahel, seekord jäi veel isa Raivo peale, Karl-Erik oli parim juunior, teine juunior Artur Kaiküll, kolmas Karl Kask.

Perekonna sisene võistlus käis ka perekond Kivistik vahel, seekord jäi peale perepea Erki Kivistik, kes oli lauaklassis +121 teine, esimene oli parim pärnakas Randar Põld, kolmas Peep Tomingas.

Naistest oli parim Annika Valkna Maarja Kivistiku ees olles ka parim svertlaua sõitja, naiste kolmas Marit Rüüsak. Svertlaua teiseks tuli vanameister Heldur Kuusing, kolmas juunioriklassis Karl Kask, grandseenioride kolmas Andrus Jõgi.

Alla 121 liitriste laudade klassis tuli võitjaks Raino Sinisalu, Matti Puuroneni ees.

Formulalaudade seas tuli võitjaks esimese etapi üldvõitja Aivar Kajakas, Aivar Keskküla ja Raivo Saarmi ees.

Tiimidest võidutses arvukalt noorte surfaritega esinenud Battery PLK.

Pühapäevaseks võistluspäevaks vaatamata korraldajate pingutusele nõutud võistlustuult ei jagunud, ikka jäi gramm puudu, see-eest oli mõnus rannailm ning võistlejad said sooja merevett ja päikest nautida.

Võistluste NOR
Tulemused ja pildid.

Tuult!

Jüri Kaldoja

Pärnu Surfiklubi