annika_vLätis Liepajas peetud purjelauaklassi Formula Euroopa meistrivõistlustel saavutas Annika Valkna (EST.-146) kolmanda koha. Euroopa meistriks tituleeriti ukrainlanna Olga Maslivets (UKR-9), teise koha saavutas Agnieszka Pietrasik (POL-19). Meeste Formula klassi Euroopa meistri tiitli pälvis  Przemek Miarczynski (POL-013), Eestlastest saavutas kõrge 8. koha Martin Ervin (EST-202).

Kvalifikatsioonisõitudest pääsesid eestlastest kuldlaevastikku veel Toomas Mölder (EST-44), John Kaju (EST-24) ja Urmas Niine (EST-555), kes said vastavalt 14, 22 ja 35 kohad. Tiitlivõistlusel osalenud noorte arvestuses võitles 4. koha  välja Peeter Kask (EST-12).

15-21. augustil toimunud  võistlusel, mis ühtlasi olid ka maailma GP sarja etapiks  said osalenud 98 purjelaudurit tunda väga erinevaid olusid, vaiksetest tuultest kuni tormituulteni  võistluste viimasel päeval.

Naise tulemused
Meeste tulemused
Võistluste kodulehekülg