21. aprillil Pirital toimunud Eesti Purjelaualiit MTÜ üldkoosolek oli juriidiliselt otsustusvõimetu, kuna puudus põhikirjas nõutud kvoorum. Tehtud otsuste jõustamiseks korraldas EPL sel pühapäeval Tallinnas, Battery Pirita Surfiklubis teistkordse koosoleku täpselt sama päevakorraga. Sel korral oli koosolek otsustusvõimeline.

Päevakorra järgi esitas juhatus põhjaliku ettekande EPL 2011a tegevusest. Koostatud esitluse materjale saate tagantärgi lugeda siit.
Üldkoosolek kinnitas 2011a majandusaasta aruande, tegevusaruande ja revidendi aruande.
Valitud on ka järgmise kaheaastase tsükli juhatuse koosseis ja revident. 2012-2013 on EPL juhatuses Erno Kaasik, Alar Vettik, Ain Härmson, Kristjan Rotenberg, Peeter Rebane, Tõnis Kask, Raoul Burmann, Andres Valkna, Marek Laasik, Margo Vesselov ja Heiko Viilop. Revidendina jätkab Karin Laurik.
Juhatus tutvustas 2012a kalendrit ja mõningaid arendustegevuse põhisuundi. Eraldi tähelepanu pöörasime Surfilaagrile, tema vajalikkusele ja selle muutunud kontseptsioonile. Mõistsime, et laagri edukal läbiviimisel peaks osalema omapooolse panusega iga surfar.

Eesti võistluste kalender on siin.
Põhjalikum kalender koos välisvõistluste ja sündmustega on siin.
Üldkoosoleku protokoll tuleb siia.