Liina Randpere
Foto: Ardo Kaljuvee

Battery Surfilaagris toimub ka sel aastal ülimenukas show „Tantsud surfaritega“, kus surfarite tantsuoskus professionaalsete tantsijate käe all proovile pannakse. Õhtusele showle eelneb enneolematu surfietteaste merelainetel, kus  paarid koos surfilaual mõõtu võtavad. Showd juhib „Tantsud tähtedega“ särav saatejuht Liina Randpere.

Laupäeval, 14, juulil panevad oma tantsuoskused avalikult proovile surfitiimide Tahe, Jahe,  Chica, Surfhouse, Hang Loose ja RRD kolm mees- ja naissurfarit, keda õpetavad tantsima Tantsuakadeemia profesionaalsed tantsijad.

Päeval näeme vee peal enneolematut etteastet „Surf tantsijatega“, kui tantsupaarid kahekaupa purjelaual mõõtu võtavad. Õhtul näeme aga õpitut lavalaudadel,  kus iga tantsupaar ühe suurepäraseks viimistletud tantsu esitab. Showd juhatab imekaunis Liina Randpere, kes hoiab võrdselt hästi tasakaalu nii tantsumaailmas kui surfilaual. Paralleele „Tantsud tähtedega“ teleshowga saab tõmmata enamgi, sest Surfhouse esindajat õpetab liikuma Märt Agu.

„Lisaks surfile on Surfilaagris suurepärane rannafeeling, hea seltskond ja palju põnevaid tegemisi. Tants on minu elus tähtsal kohal ja Surfilaagris tantsin ma alati hommikuni. „Tantsud surfariga“ on ideaalne kombinatsioon parimatest tegevustest parimas seltskonnas ja show tuleb kindlasti vägev!“ rääkis Liina Randpere.

Eelmisel aastal osustus show ülipopulaarseks ning rahva hääl kuulutas võitjaks paari Eva-Lena Raenok ja Team Jahe esindaja Kent Parika. Ka sel aastal otsustab võitjapaari otsustab rahvas. „Tantsud surfaritega“ show kantakse ette laupäeva õhtul 20.00.

„Tantsud surfariga“ osalejad 2012:

Team Tahe Maarja Kivistik ja Marek Vetik

Team Jahe Karmo Kalk ja Eneli Rüütli

Team Chica Kati Kalk ja Endro Roosimäe

Surfhouse Annika Valkna ja Märt Agu

Team Hang Loose Raul Raudsepp ja Jeanette Täht

Team RRD Risto Kõrgemägi ja eelmise aasta võitja Eva-Lena Raenok

Surfilaagri muusikavalikust on aastal žanriliselt lai – kuulata saab reggaet , rokki, afro beati ja ladinapäraseid rütme.  Peo naelaks on laupäevane „Kümnendite kulla“ kontsert, kus  esinevad eksklusiivselt Siim Aimla juhendamisel Georg Otsa nimelise Muusikakooli big-band solitidega Liis Lemsalu, Mikk Saar, Rosanna Lints ja Raimondo Laikre,  ning Eesti muusika raudvarasse kuuluvad Voldemar Kuslap, Heidy Tamme ja Ele Kõlar. Lisaks esinevad viie päeva jooksul Eesti-Kuuba-Venetsueela bänd La Perfecta Combinacion koos solisti Martha Acostaga Puerto Ricost, DJ Bert on Beats, Dice Rudy & Tommyboy jpt.

Jooksvat infot ja täienevat programmi saab jälgida kodulehelt www.surfilaager.ee  ning Facebookist https://www.facebook.com/surfilaager