Hiiusurfi Laager 2012 raames toimuv Bacardi Fun sarja 3.etapp juba sel nädalavahetusel Hiiumaal.
Head sõbrad, on aeg hakata sättima juba viiendasse Hiiusurfi laagrisse! Taaskord saame kokku Randmäe puhketalus Hiiumaal (www.puhketalu.ee). Meie väikesesse juubelilaagrisse ootame noori ja vanu surfihuvilisi! Laagris teeme uutele huvilistele sissejuhatuse surfimaailma ja vanad kalad saavad juba merel mõõtu võtta!
Laagrisse hakkame kogunema reedel alates 18.00 ja veedame koos meeleoluka tutvumisõhtu, kuhu võib vabalt võtta kaasa oma bongo, kitarri, triangli või ukulele. Kõiki ilusti väljapuhanud laagrilisi ootab laupäeval palju põnevat!
http://www.facebook.com/#!/events/391491267577430/
Bacardi Fun 3.etapi võistlusjuhendi leiad SIIT.
Bacardi Fun kahe esimese etapi esialgsed koondtulemused leiad SIIT.

Hiiusurfilaager 2012 – 10.-12.August from Ain Härmson on Vimeo.