Nädalavahetusel peeti Pirita Surfiklubis purjelaua Formula klassi Eesti Meistrivõistluste teine etapp. Võistlustele registreerus 24 osavõtjat. Hea ilmprognoos või tugev konkutrents oli kohale meelitanud lätlste paremiku eesotsas 2012 aasta seeniorite maailmameistri Janis Preiss’iga.

Esimene võistluspäev oli tuuleprognoos Formula võistlusteks vägagi soodne, 6-9 m/s edelatuul võimaldas läbi viia neli sõitu. Päeva lõpuks oli liideriks Martin Ervin (Extreme) 4 punktiga. Sama punktiarvuga hoiab teist positsiooni Janis Preiss (Portmanana) ja kolmandal kohal oli Erno Kaasik (Extreme) 14 punktiga. Võistlusõhtu lõpetas traditsiooniline grill ja chill Pirita Surfiklubis.

Teisel võistluspäeval oli sarnaselt esimesega suurepärane surfiilm. Päike ja soe tuul tegid sügisese võistluse väga mõnusaks. Toimus veel neli sõitu. Ülipingelise duelli esikohale võitis Janis Preiss (Portmana) 9 punktiga. Teise koha saavutas Martin Ervin (Extreme) samuti 9 punktiga ja kolmanda positsiooni säilitas 15 punktiga Erno Kaasik (Extreme). Naistest olid edukamad Annika Valkna (Surfhouse), teine Betti Vainküla (Extreme) ja komas Maarja Kivistik (Extreme). U-20 juuniorite parim oli Roland Mik (Surfhouse/R.O.P.K). Teise koha saavutas Peeter Kask (Surfhouse) ja kolmas Betti Vainküla (Extreme). U-17 noorte parim oli Karl Erik Saarm (Tallinna Purjelauakool), Raimonds Zelecs (Surfline) ja Artur Kaiküll (Extreme) ees.

Tulemused: http://purjelaualiit.ee/tulemused/2012/Formula_EMV2_final.htm
Eesti Meistrivõistluste koondtulemused on SIIN
Kaldafotod – Kristel Pulges
Fotod Pirita Surfiklubi Facebookis

Võistlust toetasid Bacardi, Eesti Purjelaualiit, Z-fins, Pirita Surfiklubi ja Surfhouse.