Eesti Purjelaualiidu suurüritus Surfilaager toob igal aastal suve südames ühel kaunitest Eestimaa randadest toimuvasse laagrisse nii kogenud surfajad kui algajad surfihuvilised. Surfilaager on 5 päeva täis surfi, merd, päikest, maailmatasemel muusikat ja lahedaid inimesi – Surfilaager ongi tõeline suvi!

Surfilaager on puhkus aktiivsele ja keskonnasõbralikule inimesele, keda paneb liikuma sõna SURF. Otse loomulikult on kohal kogu surfipere, sest meie elustiil vajab seda kõike – sport, fun, loodus, muusika. Tegemist on suurima surfiüritusega Baltikumis.

—————————————————–

2013 Surfilaager tuleb võimsamalt kui kunagi varem. Värske on kohavalik. Sisukam, avaram ja mitmekülgsem on nii laagri ala, surf kui meelelahutus.  Põnevamad on artistid nii meilt kui mujalt. Üritust korraldab uus professionaalne tiim, kes festivali mõõtu laagri traditsiooni edasi veab ja kogemust, uusi kontakte, nooruslikku energiat üritusse panustab.

Uue korraldustiimi visiooniks on üritust sundimatult ent kindlalt suunata, et Surfilaager oleks kestlikult ka järgmisel 15 aastal üks suve oodatumaid sündmuseid – mitte ainult surfajatele, vaid laiemale publikule, ning kasvataks seeläbi pidevalt peale ka uut surfihuvilist „värsket verd“ ning tõstaks keskkonnasõbralikku rannaspordi tuntust laiemalt. Ja seda mitte välise pakendi tõttu, vaid sisulise väärtuse, jõuliste emotsioonide ning kordumatu atmosfääri ajel, mida nende 5 päeva jooksul kogeda saab.

„Tahaksime 2013 alates taaselustada esimeste surfilaagrite vintage hõngu, õlatunnet, uhkust „oma üritusest“ . Samas rikastades seda täna puhuvatele tuultele kohaste ja inspireerivate talentidega nii lavadelt kui lainetelt, ning suunda näitavate festivalide komboga ladusast korraldusest ning nauditavast ja lahedast õhkkonnast. „Väike ent suur“ ei ole ilmtingimata vastandid“, annavad mõista Surfilaagri korraldustiimi mootorid Aivar Laan [Katusekino, Klässiks, TheAgency], Taavi Esperk [Kergejõustiku Kuldliiga; broadline.events], Janek Reimal [Leigo Järvemuusikad, ex-Õllesummer, broadline.events], Priit Järve [Rabarock, Teamart Promotions] ja Andrei „Jack“ Jakovlev [surfar, snowboarder, freelance AD].

Pidevalt täienevat infot ja värsket uudisvoogu jälgi www.surfilaager.ee ja  www.facebook.com/surfilaager

Kohtumiseni 10.-14. juulini LEMMERANNA männimetsa veerel imeilusas laias privaatses liivarannas, 50km Pärnust ja 180km Tallinnast!

SurfiLaagerPoster03