strateegiakaartLaupäeval Pirita hotellis toimunud MTÜ Eesti Purjelaualiit üldkoosolekul kuulasid liikmed ära juhatuse aruande 2008 tehtust ning vaatasid läbi arengukava aastateks 2009-2012. Leiti, et kuigi 2008 oli saavutusterohke ja tegus, seisab järgmise teetähisena ees Londoni olümpiaregatt 2012, milleni on jäänud vaid 3 aastat. Lisaks tippspordi arendamisele on Purjelaualiidu arengukavas olulisel kohal ka võimaluste loomine harrastussportlastele ning MTÜ Eesti Purjelaualiit finantsvõimekuse parandamine mõlema olulise arenguvaldkonna – tippspordi ja harrastajategevuse – rahastamiseks.

Juuresoleval pildil on Purjelaualiidu strateegiakaart, mis võtab ülevaatlikult kokku, mida ja kuidas organisatsioonis teha, et võetud eesmärke saavutada. Arengukava fail saadetakse Purjelaualiidu liikmetele e-posti teel koos üldkoosoleku protokolliga pärast selle ametlikku kinnitamist.

Üldkoosolekul jagati MTÜ liikmetele ka trükisoojad aastaraamatud Surf 2009, mis sisaldavad ka algava hooaja tegevuste ja purjelauasündmuste kalendrit. Kes koosolekul osaleda ei saanud, võib aastaraamatule järgi tulla mõnda surfipoodi või surfiklubisse.

Loe üldkoosoleku protokolli.