NYCS Cup
Noblessner Open Cup-il selgusid parimad svertpurjelaua ja katamaraan paadiklassi võistlejad. Osa võisid võtta kõik, nii mõõdukirja kui -kirjata paadid. Nooremad purjelaudurid võtsid omavahel mõõtu varustusega, millega võisteldakse 2014. a noorteolümpial.
Svertpurjelaua klassi parimad: U15 August Luure ja open`is Keit Järve (NYCS). Karamaraanide vabaklassis võitsid Uku Kuusk-Aivar Soo (HPSK).

Purjelaua ja katamaraanide tulemused:http://purjelaualiit.ee/tulemused/2013/NYCS_CUP2013.pdf
Pildid: NYCS

NYCS suvelõpu peo raames toimus NYCS SUP Cup, kus osales 19 võistlejat, kellest 1 katkestas. Roland ja Ain Surfhousest olid seekord tänu oma tugevusele ja heale varustusele võitmatud Marcus Pertelsoni (Tallinna Purjelauakoolist) ees, noortest tegi väga tugeva aja Richard Kask (NYCS FanSurf) Paul Miksoni ja Reti Safini (mõlemad NYCS) ees. Naiste parim Keit Järve (NYCS) ja noorim võistleja oli 9 aastane Laurits Laur (NYCS). Sai palju nalja ja süüa-juua. Homme kell 15.00-15.45 saavad pidupäeval osalenud noored Bagjump hüpped. Loodame, et vihma ei saja ja saab hüpped tehtud.

SUP tulemused: http://purjelaualiit.ee/tulemused/2013/NC_SUP2013.pdf
Pildid: NYCS

Täname: Dermoshop, Cafe Noble, Bagjump, NYCS FanSurf, Saku ja Eesti Pagar.