slaalomiEMV-banner
Juba sel nädalavahetusel toimub Slaalomi Eesti meistrivõistluste 2. etapp.
Kevadel kehvade tuuleolude tõttu ära jäänud 1. etapi järjena astuvad seekord võistlustulle lisaks kiiretele purjelauduritele ka lohedel kihutajad.

Võistlustele saab eelregistreerida : SIIN
EMV Slaalomi 2. etapi NOR : SIIN

Kui 28.09 või 29.09 ei ole ühtegi võistlusringi läbitud, toimub võistlus sellest järgmisel nädalavahetusel ehk 05.10-06.10 identse ajakava järgi, mis on välja toodud punktis 7. Kui selleks ajaks ei ole võimalik võistlust pidada, siis toimub ühepäevane võistlus vahemikus 07.10-13.10.2013.
Info võistluse toimumise või mitte toimumise kohta pannakse üles EPL kodulehele www.purjelaualiit.ee mitte hiljem kui 36 tundi enne ajakavas ettenähtud toimumise aega. Ühepäevase võistluse toimumine antakse teada 36 tundi enne selle toimumist EPL kodulehel www.purjelaualiit.ee

Võistlused korraldab Pirita Surfiklubi,
kontaktisik Viljar Sepp (+372 53363918)