Maraton 2014

Eesti Lohesurfiliit koostöös legendaarse Pärnu Maratoniga korraldab sellel aastal PÄRNU MARATONI võisltuse ühiselt.

Maraton on kõige lihtsam ja mõnusam distsipliin, mis ei olegi nagu võistlus, vaid hoopis lõbus mõõduvõtt ning enda proovilepanek. Eesti Lohesurfiliit kutsub kõiki lohesurfareid rahvamaratonidest osa võtma. “Täidame koos mere lohedega ja näitame kui palju meid tegelikult on. Loomulikult ootame võistlema ka purjelaudureid – mida rohkem seda uhkem,”  kommenteeris üleskutset Kerli Otti Eesti Lohesurfiliidust.

Arvestades, et meile meeldib sõita siis, kui tuul puhub, on võistlusteadet oodata 2 päevase etteteatamisajaga. Nii et olge valvsad!

Info avaldub jooksvalt FB event lehele ( Kliki kiirelt osalejaks! SIIT), Eesti Lohesurfiliidu kodulehel ja FB gruppis.

Peale Pärnu maratoni, toetab Eesti Lohesurfiliit koos 4 Energiaga, Saare Maratoni. Ka selle võistluse NOR tuleb üles 2 päevase etteteatamisajaga. Võistlusel on suured ja toredada auhinnad. Jooksva info maratoni kohta leiad SIIT!

10468477_881476375214897_4213789385036013751_o