Sellel laupäeval, 11. juulil avatakse Pärnu rannas uus surfiklubi Aloha Surf. Klubi avatakse koostöös Pärnu Linnavalitsuse, Eesti Purjelaualiidu, Eesti Loheliidu ja Pärnu Surfiklubiga.  Aloha Surf hakkab propageerima nii lohesurfi kui purjelauada. Lisaks hakatakse edaspidi pakkuma rendiks ka kajakke ja SUP’e.

Laupäevane sportlik avaüritus algab kell 14.00 päeval. Kõik sõbrad on loomulikult avamisele oodatud. Päeval toimuvad mitmed turniirid, mõõtu saab võtta rannajalgpallis, lauajalgpallis, SUP’i ja kajakiga sõitmises ning uppuva lauaga tiksumises. Kui tuult on piisavalt, siis toimub ka lohesurfi kommenteeritud demonstratsioon vabariigi parimate lohesõitjate poolt. Päevajuhina astub üles Joosep Järvesaar (Bedwetters). Chilli muusikalise tausta eest hoolitseb Dave Storm (Cabrio Records/Ibiza Global Radio www.davestorm.net ). Avamise afterparty Pärnu parimas klubis Sugar.

Aloha Surfiklubi: www.aloha.ee    kontakt: info@aloha.ee