Teade 28.01.2017

EMV-l osaleb 15 kelgu ja 2 kohe klassi võistlejat. Riikidest on Eesti kõrval esindatud Läti ja Venemaa. Esimesel võistluspäeval peeti viis sõitu.

Homme on kiprite koosolek 10:30 ja esimene hoiatussignaal 11:00.

 

Teade 26.01.2017:

Talisurfi võistlus toimub sel nädalavahetusel nii kelkudele kui lohedele. Võistluskeskus asub Võrtsjärvel, Veldemani puhkemajas (Tallinnast 160 km).
Tähelepanu, laupäeva ajakava on muudetud tunni võrra hilisemaks, ehk kiprite koosolek on 11:30 ja esimene hoiatussignaal 12:00.
Klasside lipud, stardiprotseduurid, võistlusala ja rada on kirjeldatud võistlusjuhises (SI). Päevas teeme max 8 sõitu, sõidud 20-30 min pikkused.
Tuletame meelde et eelregistreerudes on võistluse osavõtutasu soodsam kui koha peal registreerudes. Veebi osavõtuvorm on avatud reedel kella 20:00-ni.
Kiirussõidu tulemusi saab sõita ka kursisõidu ajal, seega GPS-id taskusse.

Etappi toetab Mulgisepp ja Androna OÜ.

 

Eelteade:
DSC_0686
Talisurfi EMV teine etapp (kursisõit) toimub 28.-29.jaan. Võrtsjärvel.

Võistlus on planeeritud pidada kahepäevaselt, kuid viimase võimaliku muudatuse avaldame 36 tundi enne starti, so nädala pärast neljapäeva õhtul. Loodame et ilm trikke ei tee ja plaanides muudatusi ei tule. Tänase seisuga sõltub kõik ilmaprognoosist. Korraldus sujub. Valmimisel on uhked medalid ja lisaauhinnad lastele ning veteranidele. Majutus on olemas, info on allpool. Etappi toetvad Mulgisepp ja Androna OÜ.

Võistlusteade (NoR)

Osavõtuvorm

– võistluse osavõtutasu on 25 eur, noortele (U20) 15 eur.
– majutus 20 €/in., hinnas hommikusöök;
– õhtusöök, sealiha punases kastmes, kartul, toorsalat, 6,50 €/in.;
– saun osavõtjale tasuta

Talisurfi igapäeva info Facebook grupis

Viimane, talisurfi slaalomi etapp on plaaneeritud 11.-12. veeb., esialgu Harku järvel. Slaalomit toetab auhindadega Aloha, video- ja pildid teeb GoPro Eesti ning sponsorjoogid tagab Pernod Ricard Eesti.

Talisurfi EMV tulemused paari kiirussõidu katsega.

Viimaste nädalavahetuste talisurfi pildid Harkult.

DSC_0720
DSC_0719