Surfarite Suusapidu 2018 taaskord ajalukku kirjutatud! Suur rõõm on koos surfisõpradega veedetud suusapäevadest, millele lisas pidulikkust EV100. Hoolimata möödunud nädalavahetusel toimunud 650-st konkureerivast üritusest üle Eesti ja kargest talveilmast tuli kohale seitsme tiimi jagu suusasõpru, et jagada ühist rõõmu, rõõmu liikumisest.
9,99 km start

Tulemustes võib sel aastal leida nii mõnegi uue üllataja, mistõttu pinget jagus kõikidele aladele kuni viimase sekundini. Kui SkiSpeedis ehk laskumise maksimaalkiiruse võistlusel oli teistest peajagu üle Andre Tampõld ja sprindis (klassikaline paaristõukeline sõiduviis + keppideta vabastiil) tegi sama ebareaalse jõuga noor purjetamise olümpialootus Taavi Valter Taveter, siis 9,99 km distantsil käis kassi-hiire mäng nelja sportlase vahel viimase tõusuni. Tarmo Tamm omas seal juba kerget edu, kui siis korraks kaotas tasakaalu ning Taavi sai temast taas ette ja võttis uhkelt teise esikoha. Tamme järel lõpetas kolmandana Tarvi Kalnin.
Naistest võidutses kõikidel aladel Kristel ja stabiilne teine Annika Tuisk-Ilves. Kolmandad kohad jagasid Lii ja Mariana.
Teatevõistlusel võttis sel aastal veenva vahega esikoha Team Mahe.

Kilomeetrid ja kiirused mõõdetud, jagasime välja 34 auhinda ja seda tänu meie suurepärastele toetajatele – siirad tänud Surfhouse, Roxy, Eesti Pagar, Saaremaa Piimatööstus, Looduskaup.ee, Pärnu Surfikeskus, Pajo Print, Reiumaa Motell ja loomulikult Jõulumäe Tervisespordikeskus.

Video Karin Pütsepa ja Andre Tampõllu koostööst:

Pikem pildiseeria Katrin Merirannalt https://photos.google.com/share/AF1QipOUvg091m6N1uem8xDVnSXk1JH0Kz3Ph3HHbHnr6mqzpPPIm8CYcR3LCZ9AZAUw2Q?key=YzRSdlQ3alJYMkZnY2JnNURsRVIySnNGU2FJMVl3

Siin on link tulemustele https://www.dropbox.com/s/vjf2dj89iknta4q/Surfarite%20suusapidu%202018%20tulemused.xlsx?dl=0

Suur pai eranditult kõikidele osalejatele, kohtunikele, fotojäädvustajatele ja abilistele! Olge hoitud! Näeme taas!

eesti minut