Meie noored iQfoili sõitjad – Joonas Mik, Emma Viktoria Millend, Evert Härm, Aksel Haava, alustasid võistlussõitudega eile, 31. oktoobril. Noortega on kaasas treener Matthew Rickard ja igakülgset abi annab Martin Berkmann, kes on kaasatud ka võistluskorraldusse.

Suurepäraseid sõite tegi esimesel võistluspäeval Aksel Haava, kes liigub hetkel kuldfliidi suunas. Hoiame talle pöidlaid, et see nii oleks!

Uurisime võistlejatelt, kuidas neil hetkeseisuga Brestis läheb.

Lisett Aasmets (EST93) : “Meeleolu on hetkel hea, võistluskorraldus on väga hea, kuigi on väike ruumipuudus. Hetkel on minu eesmärkideks teha häid sõite, anda endast parim ning nautida oma viimast võistlust U17 vanuseklassis. Minu tugevuseks on tugevam tuul ning kiirete otsuste tegemine olenevalt olukorrast.”

Mirjam Haava (EST606): “Hetkel on meeleolu hea. Eelsõidud ja esimene päev oli päris raskete tingimustega. Tuul oli kõva ja sain aru, et pean tugeva tuulega rohkem trenni tegema. Võistluskorralduses tundub kõik hästi ja läbi mõledud olevat. Ainuke mure koht on vette minek, sest võistlejaid on palju ja slip on väike. Võistlustele tulin eesmärkidega end proovile panna ja uusi kogemusi saada. Tugevusteks on mul nõrga tuulega pumpamistehnika ja vastupidavus.”

Jälgi võistlused siit.

Suured tänud toetajatele:  iQfoil Team Estonia, lapsevanemad, KULKA, Eesti Jahtklubide Liit, Eesti Purjelaualiit

Foto: Vahur Haava

Kristel Oitmaa

Eesti Purjelaualiidu peasekretär

Brest 3