Läbi.
Aasta wave tippvõistlus järjekordselt väga edukas. 34 osaleja seast suudeti kahe ringi tulemusena sõelale jätta parimad. Ja nagu läbi aastate juba kombeks saanud võidavad Cabo-l just teatud kodanikud. Tegu loomulikult suhteliselt spetsiifilise kohaga, kuid miks ei peaks siin hästi hakkama saama näiteks Polakow ja Levi Siver jne. Sama halss ja suur laine kui Maui-l.
kokkuvõttes on kõik õnnelikud, sest kohalike seas “kuninga” staatusesse tõusnud Josh Angulo suutis Kauli suht tugeva ja vankumatu sõidu vastu oma trumbid välja käiia. Kui Goya comeback oli superkuum uudis, siis ei saa ära unustada Kai Lenny-t, eks olles alles 15 aastane ja ronis suurtepoiste liivakasti – (Cabo Verde on muidugi väga suurte poiste liivakast) andes kogenud PWA poistele nagu Ceballos, Taboulet, Brownie jne peale heati seljale lohutava patsutuse – ” et hästi sõitsid” – aga minule vastu ei saanud.
Niisiis tulemused, millega minnakse vastu 2009 aasta järgnevale 4-le etapile (kui mõni ära ei jää)

  1-Josh Angulo CV-1 Dakine, Angulo, MauiSails
  2-Kauli Seadi BRA-253 NeilPryde, JP Australia, Mormaii, MFC
  3-Kevin Pritchard US-3 Starboard, Gaastra, Dakine, MFC
  4-Marcilio Browne  BRA-105 North Sails, Fanatic
  5-Francisco Goya A-211 Goya Sails, MFC
  6-Ross Williams GBR-83 Gaastra, Tabou Boards
  7-Thomas Traversa F-3 Gaastra, Tabou Boards
  8-Boujmaa Guilloul M-3 Starboard, Severne Sails, MFC
  9-Robby Swift K-89 NeilPryde, JP Australia
  10-Scott McKercher KA-181 Starboard, Severne Sails

Vaata lisaks ka pilte ja videosid PWA lehelt