bf4_poodjum Saaremaal Nasva rannas toimus 3.-4. septembril Bacardi Fun 4. etapp. Laupäevased tuuleolud olid soodsad, et pidada maha 9 võistlussõitu. Puhus põhja loode vahelt 4…7 m/s . Vaatamata väikesele viperusele stardilippudega, alustasime pärast kella kahtteist kohtuniku Kuldar Kukke kindla juhtimise all. Esimesed viis sõitu tehtud, suundusime lõunapausile. Kella poole neljast jätkasime ja pisut tugevnenud tuule jõul sai teha veel 4 sõitu. Järgnes chill ja grill ja võistlus juttude pajatamine. Jõudu taastas Monster energiajook. Südikamad jõudsid ka klubisse Diva, mis oli meie Bacardi Funi afterparty koht. Pühapäevane prognoos ei lubanud midagi head ja nii ka läks – sõite teha ei saanud. Bacardi Fun Saaremaa etapi üldvõit läks Aivar Kajakale, teise koha sai meie klubi oma surfar Neeme Truumees ja kolmada koha saavutas Raivo Saarm (kelle poeg Karl-Erik Saarm tuli laupäeval Pro Kids Meistriks).

Saaremaa etapi tulemused ja pildid

Bacardi Fun 2011 koondtulemused

Raino Sinisalo