Nädalavahetusel leidis Nasva rannas aset kõigile harrastajatele avatud võistlussarja Bacardi Fun neljas ja ühtlasi viimane etapp 2012.aastal. Peakohtuniku rollis oli esmakordselt John Kaju, kelle kindlakäelisel juhtimisel toimus kahe päeva jooksul tervelt 11 võistlussõitu. Kahte päikesepaistelist ja tuulist päeva kogunesid Saaremaale nautima 36 surfarit.

Esimesel päeval puhus tugev läänetuul, mis päädis õhtuks tormi-iilide, rahe ja paduvihmaga, ent seda juba siis kui kõik olid rannatelki varju alla saanud, kus võistluspingeid aitas oma esinemisega maandada lõõtsamees Sulev Mägi.
Pühapäeva hommikuks oli aga torm juba taandunud, päike taas väljas ning mõne tunni ootamise järel tegi ilmataat valla ka tuulekraanid, seekord läähe-loode suunal. Nasval tähendavad nende ilmakaarte tuuled maatuult, mis võimaldab küll sõitjatel jõudu katsuda tavapärasest siledamal veel, ent seevastu sunnib oma oskusi mängu panema toimetulekul pagilise ehk ebaühtlase tuulega.

Kokkuvõttes jagati välja 24 auhinda: üld-, seenioride, grand seenioride, naiste, juunioride -15, -17, -20 a. arvestuses, lisaks mõned eriarvestuse klassid.
Üldarvestuse esikolmiku moodustasid purjelauamaailma tõusev täht Karl-Eerik Saarm (Battery Tallinna Purjelauakool), kes ühtlasi võitis ka noored kuni 17 ja kuni 20 vanusegrupis. Karl-Erik on ka kõigil eelneval kolmel Bacardi Fun etapil olnud poodiumikohal, seega on oodata kõrget kohta ka sarja lõpptulemustes. Teise koha Bacardi saare etapi üldtabelis võitles välja seenior Meelis Uustalu (Aloha surfiklubi) jällegi juuniori Artur Kaikülli (team Extreme) ees.
Parima saarlase tiitli teenib seekord Neeme Truumees 7.kohaga üldarvestuse tabelis ning ühtlasi võiduga grand seenioride vanusegrupis.
Rõõm oli võistlemas näha ka päris noori surfareid nii Saaremaalt kui teistest klubidest. Noored kuni 15a vanusegrupis võidutses Armand Mäekallas, üldtabeli 14.koht.

Bacardi Fun sarja muudab veelgi põnevamaks see, et Purjelaualiidu poolt väljastatud üldjuhendi alusel on võistlemine keelatud Eesti tipppurjelauduritel (eelneva aasta tulemuste põhjal), mis võimaldab ka harrastajatel tõusta kõrgetele kohtadele.

Saaremaa Surfiklubi tänab võistluse õnnestumise eest kõiki vabatahtlikke abistajaid ning toetajaid: Bacardi, Purjelaualiit, Kuressaare Ehitus AS, öökubi Diva.

Saaremaa etapi tulemused
Johannes Kaju pildid
Kristel Pulges pildid
Saaremaa Surfiklubi: http://www.saaremaasurf.ee/index1.php

Ja valminud on ka 2012 sarja kokkuvõtte esialgsed tulemused