IMG_2385
Talisurf on üle mitme aasta taas populaarsust kogumas. Harku järvel toimus sel hooajal juba kolmas võistlus, seekord siis Talisurfi Eesti Meistrivõistluse etapp. Jää ja tuuleolud olid fantastilised. Veidi sompus ilm häiris võibolla pealtvaatajaid, aga võitlejaid see ei sega. Neil adrenaliin möllas, nii et mõned kihutasid lausa kinnasteta. Kiirused olid tõesti muljetavaldavad võrreldes suvise purjelauasõiduga.

Kokku peeti 11 võistlussõitu. Parimaks osutus seegi kord Valeri Filippov (Surfiklubi Puri). Võitja ühepunktise edu taga on viimseni lihvitud pauditehnika. Teise koha saavutas arvatavasti kõige kiirem – Kalev Allikveer (Surfiklubi Puri). Kolmanda koha saavutas Jüri Alba (EWI), kelle punktisele edule neljanda koha ees aitas kaasa lõunapausil autost välja tõmmatud tuttuus puri.

Noorte U20 arvestuse võitis kõigest 15 aastane Karl Georg Baumann (NYCS). U20 teise koha saavutas Keit Järve (NYCS). Kolmandaks tuli Hendrik Ploom (NYCS). Kõik kuus noort olid üllatavalt tublid. Isegi 12 aastane Serafima Afanasieva (NYCS) läbis täisdistantsi kaheksas sõidus. Noored said kindlasti tugeva põhja ja võistluskogemuse algavaks suvehooajaks.

Tulemused
Pildid – Jaak Lukk
Pildid – Jüri Alba

Võistlust toetasid Eesti Purjelaualiit, Bacardi ja eriline tänu Surfiklubile Puri, kes toetas võistlejaid varustusega.

IMG_2390
IMG_0865V