banner 2013
Bacardi Fun 3. etapp peeti möödunud nädalavahetusel Hiiumaal, Kärdlas. Ürituse võis lugeda avatuks meeleoluka saunaõhtuga reedel, kus võistlejad panid paika võistlusstrateegiad ning peakohtunik (Margo Vesselov) tegi selgeks omad meetodid, kuidas võistlused kahel järgneval päeval kindlalt ohjes hoida.

Laupäevase võistluspäeva esimeses pooles puhus mõõdukas 6-8 sõlme võistlustuul, mille abil sai peetud 3 võistlussõitu. Sõideti allatuule M-tüüpi võistlusrajal, kus stardid anti 22-le võistlejale. Osavõtjate arvu kärpis pisut 10 noore Techno sõitja veidi ootamatu huvi kõrgetasemelise Baltic Cup Läti etapi vastu.
Peale lõunapausi puhus stabiilne 8-10 sõlme tuul, mis stardiprotseduuri alates rauges 6-7 sõlme peale. Tasapisi vaikiv tuul lubas pidada vaid ühe võistlussõidu. Kokkuvõttes sai kirja 4 pingelist võistlussõitu, mis tulemustena näeb välja järgnevalt LINK.

Laupäeva õhtul istuti kõik koos söögilauda ning meenutati toimunut nimesponsori seltsis. Pisut hiljem suunduti üheskoos Metsatöllu kontserdile, mis tugevaimad meist enda ohjes esimeste päiksekiirteni hoidis.

Pühapäeval puhus 1-3 sõlme tuul, mis meelitas välja aerulauad. SUP arvestuses osalesid pea pooled purjelaua võistlejad. Enamus kasutasid SUP laudadena suuremad purjelauadu ja puuduvad aerud valmistati sobiva suurusega euroalusest. Kirjeldatud komplektid olid Bacardi Fun reeglite järgi lubatud. Kõik kipparid läbisid võistlusrada pingutades oma võimete piiril ning ilmselt ka soovist avaldada muljet arvukale publikule, kes rajaääres kaasa elasid.

Kokkuvõttes saab võistlused lugeda kordaläinuks, kogu programm toimis suurepäraselt, võistlusformaatidest sai peetud nii purjelaua kui aerulaua võistlus ning nimesponsor hoidis meeleolu lõbusatel õhtutundidel.
Purjelaua tulemused.
SUP(aerulaua) tulemused.
Pildid – Kristel Pulges
Korraldustiim tänab kõiki osalejaid ning toetajaid!