Bacardi FUN III etapp peeti möödunud nädalavahetusel Hiiumaal, Mangu lahel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALaupäevast võistluspäeva tuulejumal ei õnnistanud ning võistlusrajale lubati aerulaudurid. Pikki rannaliiva loogelnud võistlusrada pakkus vaatemängulise elamuse hulgale kaasaelajatel. Hiiu etapi parim aerutaja oli Meelis Uustalu (Aloha) Mati Link ja Eerik Liim ees.

Hiiu etapi tulemused – aerulaud
ja sarja koondtulemused

Laupäeva õhtul istuti kõik koos söögilauda ning meenutati toimunut nimesponsori seltsis, kust suunduti Hiiusurfi laagri programmi nautima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPühapäeval puhus 6-8 sõlme tuul, mis võimaldas pidada 5 võistlussõitu. Keerulistest maatuule oludest väljus üldvõitjana Raivo Saarm (Team Jahe), järgnesid Aivar Keskküla ning Andrus Jõgi (Puri). Naiste arvestuses võitis etapi Anneli Mägi (Team Tahe), järgnesid Lii Vilms ja Kati Keevalik.

Hiiu etapi tulemused purjelaud
ja sarja koondtulemused

Kohale tulnud lohetajatele kahjuks seekord tuult ei jagunud. Kuid kokkuvõttes saab võistlused lugeda ikkagi kordaläinuks, suuremaid takistusi võistlusrajal ei esinenud ning nimesponsor hoidis meeleolu ka õhtutundidel. Korraldustiim tänab kõiki osalejaid ning toetajaid.

Pildid – autor Kristel Pulges